Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden voor leden van Boodschapbezorging.nl

Inhoudsopgave:

  • Wij proberen op de afgesproken tijd de bestelling te bezorgen. Bij sommige gevallen kan de afgesproken tijd uitlopen. Indien er 15 minuten over de afgesproken tijd niet bezorgd wordt, nemen wij contact met u op. Wij zorgen er alsnog voor dat de bezorging zo snel mogelijk bij u terecht komt. 
  • Indien een besteld product niet in voorraad is, wordt er contact met u opgenomen. Vervolgens kijken we of we u een alternatief product kunnen aanbieden, of dat u uw betaalde bedrag terug gestoord krijgt. Bij een alternatief product betalen wij het prijsverschil.
  • De verpakkingen van de producten kunnen iets afwijken in kleur, hoeveelheid en merk van het geleverde product. De productinhoud is hetzelfde. Indien u niet eens bent met het bezorgde product, kunt u contact met ons opnemen.
  • Als u probeert een bestelling te plaatsen op een locatie buiten het bezorggebied, buiten de openingstijden van winkels of eniger andere reden dat de levering niet mogelijk is, zal de bestelling geannuleerd worden.
  • Wij vermelden voorlopig geen uitgebreide productinformatie op onze website zoals een ingrediëntenlijst. Voor de nodige informatie vragen wij u andere website te bezoeken om daar de informatie te raadplegen.
  • Helaas mogen wij geen alcohol verkopen aan jongeren onder de 18 jaar. Daarom vragen wij iedere klant die alcohol koopt onder de 25 jaar zich te identificeren aan de bezorger.
  • Indien u een bestelling na de betaling wilt annuleren of wijzigen dient u ons te bellen of mailen. De wijziging met uiterlijk op de dag van bezorging voor 14:00 uur bij ons aangegeven zijn. Daarna is het niet meer mogelijk om te annuleren.
  • Klachtenregeling: Indien u het niet eens bent met een van onze diensten of producten, kunt u ons mailen naar: boodschapbezorging@gmail.com. We reageren zo snel mogelijk en zoeken naar een oplossing voor u.

Als u nog vragen heeft over deze algemene voorwaarden verzoek wij u met ons contact op te nemen via: Boodschapbezorging@gmail.com.